Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi Hop-Sport

Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi

Nabídka pro vás: Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi od originálního výrobce za příznivou cenu 398 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

398 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi Švihadlo Crossfit je jedním z nejrevolučnějších sportovních potřeb. Jednoduché, ale zároveň neuvěřitelně účinné. Švihadlo je skvělé pro redukci tuku (pás, boky, stehna a lýtka). Pomáhá posilovat svaly nohou a zlepšuje kondici a celkový stav těla. Toto švihadlo je vybaveno kvalitním lankem o délce 285 cm, s průměrem 3 mm. Má kvalitní, hliníkové rukojeti s kuličkovými ložisky pro maximální rotaci. Kvalitní ocelové lanko je potažené PVC (odolné proti poškození a roztržení) a má snadno nastavitelnou délku. Tu lze nastavit pomocí posuvné zarážky v madlech. Tvar rukojetí zaručuje pohodlné uchopení a zabraňuje uklouznutí během tréninku. Představujeme Vám skvělou cvičební pomůcku pro zlepšení Vaší kondice. Výhody produktu: Rukojeti z hliníku Švihadlo s lankem o délce 285 cm, se zesíleným průměrem 3 mm Kovová zarážka v madlech umožňuje přesné nastavení délky lanka dle Vašich individuálních potřeb Dvojitý ložiskový systém Technické údaje: Délka rukojeti: 15 cm Celková délka: 285 cm Průměr švihadla: 3 mm Určení: pro domácí využití. Zboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi - parametry produktu

  • Název: Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi
  • Výrobce: Hop-Sport
  • Cena: 398
  • EAN: 5902308202795

Podobné produkty

Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Hop-Sport

Švihadlo Crossfit s hliníkovými rukojeťmi od oblíbeného výrobce Hop-Sport - tento artikl je tady pro vás v časově omezené akci za 398 . Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Vyberte si zboží v celkové hodnotě nad na všechno zboží Kč a poštovné máte ZDARMA. Záleží nám na tom, abyste ušetřili.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma na vše
  • DPD - zdarma
Platba

  • Dobírkou - 0 Kč
  • Standardním bankovním převodem zdržení 2-3 dny - zdarma
  • Online platební kartou předem - zdarma