Podložka TPE 0

Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá

Limitovaná edice produktu Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá od oblíbené společnosti nyní za cenu 459 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

459 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Fitness podložka TPE 0,6 cm HS-T006GM - je pohodlná podložka na cvičení s rozměry 183 x 61 cm, vyrobená z kvalitní TPE pěny, bez vůně. Nenahraditelná během domácího tréninguý. Bude perfektní pomůckou na jógu, fitness, pilates a rehabilitaci. Podložka HS-T006GM zvýší Vaši stabilitu a bezpečnost během tréninku a zajistí dostatečné tlumení nárazů a izolaci od země. Díky vlastnostem TPE pěny podložka neabsorbuje pot a vlhkost a mimořádně snadno se ji čistí. Univerzální použití Díky své tloušťce podložka zaručuje optimální úroveň měkkosti a pohodlí pro všechny typy tréninku. Můžete ji použít k intenzivní fitness, aerobik nebo cvičení Pilates, jakož i na odpočinkové cvičení - jógu a strečink. Struktura TPE pěny zabraňuje klouzání rukou a nohou během tréninku a protiskluzový spodek podložky zajišťuje, že se neklouže po podlaze. Lehká a praktická Díky své hmotnosti 950 g je podložka HS-T006GM mimořádně lehká, což je zvláště důležité, pokud ji plánujete vzít na cvičení jógy nebo na trénink ve fitness klubu. Díky pěnové konstrukci z TPE je navíc pružná a odolná. I přes každodennímu skládání a přenášení se podložka nedeformuje, zachovává si svou pružnost a tvar. Přilnavost a pohodlí Obě strany podložky jsou ukončeny protiskluzovým vlnitým materiálem, který zaručuje přilnavost a bezpečnost. Podložka se nehýbe a ani cvičenci se na podložce neklouže - ani při intenzivním cvičení. Podložka TPE poskytuje přiměřenou podporu a odpružení během tréninku. Voděodolná Podložka HS-T006GM neabsorbuje pot a vodu. Díky těmto vlastnostem se dá velmi snadno udržovat v čistotě - stačí ji jen důkladně otřít vlhkým hadříkem. Podložka velmi rychle schne - to je důležitá vlastnost, pokud ji plánujete používat poměrně často, například několikrát denně. Technické údaje: Model: HS-T006GM Barva: tmavě šedá / černá Rozměry: 183 x 61 cm Tloušťka: 0,6 cm Materiál: TPE pěna Hmotnost: 950 g. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Udělejte si radost.

Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá - parametry produktu

  • Název: Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá
  • Výrobce: Hop-Sport
  • Cena: 459
  • EAN: 5902308226869

Podobné produkty

Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Hop-Sport

Podložka TPE 0,6cm tmavě šedá / černá od top výrobce Hop-Sport - toto zboží si můžete koupit za úžasnou cenu 459 . Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak na všechno zboží Kč. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma na vše
  • DPD - zdarma
Platba

  • Dobírkou - 0 Kč
  • Standardním bankovním převodem zdržení 2-3 dny - zdarma
  • Online platební kartou předem - zdarma