Stojany na činku se zarážkou HS-1005L Hop-Sport

Stojany na činku se zarážkou HS-1005L

Produkt osvědčený zákazníky Stojany na činku se zarážkou HS-1005L od společnosti za akční cenu 1 832 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem

1 832 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Stojany HS-1005L s výškovým nastavením jsou univerzálním strojem pro domácí tělocvičny. Díky stabilní konstrukci a použitým uplatněním podpoří Váš trénink a zaručí bezpečnost zdvihání závaží. Můžete je použít v sadě s lavičkou nebo samostatně. Stojany jsou vybaveny výškovým nastavením 7 úrovní, které Vám umožní diverzifikovat různé svalové skupiny. Dvě úrovně nastavení bezpečnostních háčků (65,7 cm a 75,7 cm) umožňují plně přizpůsobit stojany podle Vašich individuálních potřeb. Navíc dvě tyče na závaží zajistí, že máte vždy k dispozici veškeré potřebné příslušenství. Silné profily o rozměrech 40 x 40 mm a 50 x 30 mm a odolné spojovací materiály zaručují nosnost do 250 kg! Na malování stojanů byla aplikována prášková technika, která zaručuje rovnoměrné pokrytí celého povrchu zařízení a nejvyšší odolnost vůči vnějším faktorům a rezivění. Vidlice stojanů HS-1005L jsou vybaveny speciálními gumovými podložkami, které tlumí hluk a amortizuje náraz při skládaní tyče. Se stojanem Hop-Sport se nemusíte starat o stav podlah. Výrobek je opatřen ochrannými stopkami z plastu, které účinně chrání podlahu před poškrábáním a zabraňují pohybu stojanu. Rozhodnete-li se koupit HS-1005L, obdržíte sadu nástrojů pro stavbu svépomoci - klíče ve velikostech 13 a 17. Nepotřebujete nic víc, aby sestavit stojan a používat ho ve své domácí tělocvičně co nejdříve. Pozor - tyče a závaží uvedené na obrázcích nejsou součástí výrobku.   Výjimečná nosnost Stojany HS-1005L Vám poskytne nosnost, kterou potřebujete. Díky použití vyztužené konstrukce můžete snadno položit závaží o max. hmotnosti až 250 kg a gumové podložky na vidlicích účinně tlumí hluk při skládaní tyče. Bezpečně cvičte s Hop-Sportem!  Nastavení výšky Systém nastavení výšky použitý v stojanech umožňuje přizpůsobit zařízení Vašim aktuálním požadavkům na trénink. Máte široký rozsah polohy 7 úrovní - od 87 do 145 cm. Výšku stojanů nastavíme pomocí tlačného knoflíku a ocelového blokujícího kolíku. Stabilní základna Při cvičení s činkou je nejdůležitější stabilita. Správná velikost podstavy a její přemýšlivý design je prioritou, která ovlivňuje Vaši bezpečnost. Proto jsou stojany HS-1005L vybaveny podstavou o rozměrech 50 x 41 cm, takže se během tréninku nepohybují. Tyče na závaží Stojany jsou vybaveny tyčemi o délce 20 cm a průměru 25 mm, které Vám umožní pohodlný přístup k uloženým závaží. Díky gumovým zarážkám umístěným u podstavy tyčí se nemusíte starat o hluk a poškození závaží během jejich skládaní. Technické údaje: Váha: 2 x 7 kg Druh stojanů: samostatné Délka: 49 cm Počet trnů na závaží: 2 ks Jištění: 2 úrovně (65,7 cm a 75,7 cm) Šířka: 41 cm Konstrukční profily: 40 x 40 mm Nosnost: 250 kg Regulace výšky stojanů: 7-stupňová (v rozmezí 87-145 cm) Model: HS-1005L Výška: min. 87 cm - max. 145 cm Producent: Hop-Sport Záruční období: 24 měsíců. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Stojany na činku se zarážkou HS-1005L - parametry produktu

  • Název: Stojany na činku se zarážkou HS-1005L
  • Výrobce: Hop-Sport
  • Cena: 1 832
  • EAN: 5902308211810

Podobné produkty

Stojany na činku se zarážkou HS-1005L

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Hop-Sport

Stojany na činku se zarážkou HS-1005L od producenta Hop-Sport - tento artikl nakupujte za bombastickou cenu 1 832 . Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Pro objednávku nad na všechno zboží Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma na vše
  • DPD - zdarma
Platba

  • Dobírkou - 0 Kč
  • Standardním bankovním převodem zdržení 2-3 dny - zdarma
  • Online platební kartou předem - zdarma