Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem Hop-Sport

Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem

Trhem osvědčený produkt, Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem od oblíbené společnosti výhodně za 2 600 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

2 600 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Sada litinových činek 2x15 kg s prodlouženým hřídelem je odolné vybavení, které se bude dokonale hodit do vaší domácí posilovny a poskytne Vám efektivní, rozmanitý a bezpečný trénink. Je to jediná litinová souprava 2 v 1 na trhu, která zahrnuje speciální ocelový konektor, který umožňuje připojení dvou hřídelí, což je zárukou rychlé a jednoduché změny činky. Zpevněte své svalstvo posilováním s činkami Hop-Sport! Sada obsahuje: 2 x ocelový hřídel s délkou 45 cm, průměr 30 mm8 x litinový kotouč 2,5 kg4 x litinový kotouč 1,25 kg1 x ocelový konektor na připojení hřídelů1 x imbusový klíč Grátis:1 x neoprenové rukavice na cvičení Cvičení s činkami Výhody tréninku s prezentovanou sadou: Zapojení do práce většího počtu svalů jako při podobných cvicích prováděných na zařízeních v posilovněRůznorodost tréninku - díky litinovým činkám můžete provádět stejné cvičení v různých variantáchZměna na velkou činku Vám umožní efektivně rozvíjet svaly horní části těla (hrudník, ramena nebo záda)Rovná vzpěračská tyč se nejčastěji používá pro všechny silové cvičení typu bench press a deadlift (mrtvý tah) s volnou hmotností Změna činky Ocelový konektor s délkou 35 cm je zárukou rychlé a jednoduché změny na velkou činku a diverzifikaci tréninku. Nepotřebujete žádné nářadí, protože vše, co potřebujete k montáži, najdete v soupravě. Hřídel Souprava zahrnuje dva ocelové hřídele s celkovou délkou 45 cm a průměru 30 mm. Jsou dostatečně dlouhé na to, aby se do nich vešly další kotouče. Konce hřídelů jsou závitové, takže nakládání kotoučů bude nesmírně rychlé a snadné. Drážkované části rukojeti zaručují úplnou přilnavost a tím i efektivnější posilování. Hřídele jsou vybaveny závitovými svorkami, které umožňují rovnoměrné zajištění kotoučů a tím je chrání před poškrábáním. Kotouče Výhodou litinových kotoučů je jejich trvanlivost. Kotouče značky Hop-Sport jsou vyrobeny z vysoce kvalitní litiny, která zaručuje dostatečnou odolnost proti mechanickému poškození a trvanlivost výrobku po dlouhá léta i přes intenzivnímu používání. Technické údaje: Výrobce: Hop-Sport Hmotnost: 2 x 15 kg Délka hřídele: 45 cm Délka úchopové části hřídele: 14 cm Délka zátěžové části: 15,5 cm Průměr hřídele: 30 mm Délka spojovací části: 35 cm Délka uchopovací části na konektoru: 12,6 cm Průměr spojovací části: 36 mm Délka činky (činka + konektor): 104,8 cm. S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem - parametry produktu

  • Název: Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem
  • Výrobce: Hop-Sport
  • Cena: 2 600
  • EAN: 5902308215535

Podobné produkty

Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Hop-Sport

Sada litinových činek 2x15kg s prodlouženým hřídelem od oblíbeného výrobce Hop-Sport - tento hit získáte s úžasnou cenovkou 2 600 . Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad na všechno zboží Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma na vše
  • DPD - zdarma
Platba

  • Dobírkou - 0 Kč
  • Standardním bankovním převodem zdržení 2-3 dny - zdarma
  • Online platební kartou předem - zdarma